KLIMATIZACIJA

Pokličite nas:

051 439 370

Klimatizacija

Nižji stroški obratovanja in prijetnejše počutje v bivalnih oziroma delovnih prostorih!


INVERTER TEHNOLOGIJA

Inverter tehnologija v povezavi z uporabo okolju prijazne tekočine ustvari optimalno delovanje, zagotavlja učinkovitost energijskega razreda A in izjemen nivo zmogljivosti.

Centralni sistem klimatskih enot

SPLIT SISTEMI KLIMATSKIH NAPRAV

Klimatske naprave Split sistemi nudijo hlajenje, ogrevanje, razvlaževanje, ventilacijo in filtriranje zraka v prostoru.

Vedno več modelov se uporablja tako za hlajenje kot gretje, tudi kot samostojni vir gretja v času nizkih zimskih temperatur. Nekateri modeli so primerni tudi za hlajenje pozimi (računalniške sobe, laboratoriji ...).

Največje udobje nudijo klimatske naprave z inverter tehnologijo (inverter frekvenčni pretvornik). Naprave z inverter tehnologijo v primerjavi s standardnimi modeli Split sistemov privarčujejo od 30-60% el. energije in so še posebej primerne za celoletno uporabo. Klimatske naprave z inverter tehnologijo v multi izvedbi (2-4 notranje enote s samo eno zunanjo enoto) nudijo enako udobje v več prostorih v objektu, naprava pa deluje po potrebi, saj delovanje kontrolira inverter tehnologija.

Multi split

STENSKE KLIMA NAPRAVE

Stenske klimatske naprave

Klima naprave so ekonomične, opremljene z najsodobnejšimi tehnično-tehnološkimi rešitvami in preproste za vzdrževanje. Notranje enote so visoko zmogljive in tihe, debeline do 190 mm. Inverter tehnologija omogoča do 30 % prihranek pri porabi energije ter cenejše ogrevanje prostorov v pomladnem in jesenskem obdobju.

MULTISPLIT SISTEMI

Z eno samo zunanjo enoto je moč neodvisno klimatizirati več notranjih prostorov. Na voljo so modeli različnih zmogljivosti in oblik, s funkcijo hlajenja ali s funkcijama hlajenja in gretja, pri nekaterih modelih pa je na voljo tudi električno gretje. Z manjšimi omejitvami so možne kombinacije različnih notranjih enot, tako da je izvedeni sistem klimatiziranja povsem prilagojen individualnim potrebam. Na eno zunanjo enoto je moč hkrati priključiti od 2 do 10 notranjih enot.

  • Dvojčki in trojčki Omogoča priključitev dveh notranjih enot na eno samo zunanjo enoto s posamičnim samostojnim upravljanjem vsake notranje enote.
  • Četvorčki in petorčki Omogoča priključitev štirih notranjih enot na eno samo zunanjo enoto s posamičnim samostojnim upravljanjem vsake notranje enote. Idealen je za pisarne zaradi možnosti klimatiziranja štirih prostorov različnih velikosti. Velika izbira kombinacij notranjih enot omogoča optimalno prilagoditev določenim razmeram.

CENTRALNI SISTEMI KLIMATSKIH NAPRAV

Nasveti za pravilen izbor notranje enote
  • Kanalske in kompaktne talne klimatske naprave so primerne za velike dnevne prostore, saj se z lahkoto prilegajo izbranemu interieru.
  • Idealna rešitev za spalne prostore so stenski modeli, saj so skoraj neslišni in primerni za umirjeno atmosfero prostora.
  • Pri stropnem sistemu 600×600 vam kasetna klima olajša montažna dela.
  • Za večje kabinete in poslovne prostore je primeren model kanalska klima, ki ustvarja mogočen vtis.
Kasetna

Kasetna klima

S svojimi čistimi linijami, velikostjo, globino in zelo nizko glasnostjo so posebej primerne za stanovanjske ali poslovne prostore.Kanalska klima

Kanalska klima

Je primerna rešitev za hišno in lahko profesionalno klimatizacijo. Družina kanalskih modelov je zasnovana za doseganje visoke ravni udobja za uporabnike, hkrati pa je njena montaža izjemno preprosta.